lauantai 22. helmikuuta 2014

London Fashion Week

Lontoon muotiviikkoa vietettiin 14.-18. helmikuuta. En ollut edes tietoinen koko tapahtumasta, mutta sunnuntaina sattumalta käveltiin Somerset Housen ohi, jonka pihalle oli pystytetty catwalkia varten teltta. Lukuisat valokuvaajat ja muodikkaan erikoisesti pukeutuneet ihmiset kiinnittivät meidän huomion. Ja jos jossakin on jotakin häppeninkiä, niin mehän tietenkin ollaan mukana.Illan viimeinen catwalk -show oli juuri alkamassa. Kevätmallistoa oli esittelemässä Vivienne Westwood. Innokkaina ajateltiin tietenkin, että nyt nähdään varmasti näytösvieraina kuumia brittiläisiä julkkiksia ja yritettiin etsiä mahdollisimman hyvää paikkaa julkkisbongailuun. Niin siinä kuitenkin kävi, että kun kutsuvieraat saapuivat autoilla, joissa oli tummennetut takalasit, emme joko nähneet keitä autosta nousi tai sitten emme tunnistaneet ketään. Brittitytöt meidän vieressä olivat tunnistavinaan Jessie J:n ja me puolestaan yritettiin muutamasta kutsuvieraasta leipoa väkisin Paloma Faithia tai Rita Oraa.
Vaikka julkkisten bongaus meidän puoleltamme sujui todella heikosti, oli Somerset Housen pihalla hengailevien tavistenkin katsominen henkeäsalpaavaa. Jokaisella (lukuun ottamatta meitä) oli asukokonaisuus todella mietittynä päästä varpaisiin. Nähtiin myös Vivienne Westwoodin kevätmallisto isolta screeniltä, joka oli pystytetty teltan viereen. 
Tässä vaiheessa kannattanee tunnustaa, että mulla oli päälläni muodin suurjuhlassa H&M:n 50 euron musta takki, Topsportin harmaa pipo, Bull & Bearin vihreät housut, Converset (huh, onneksi edes ne!) ja selässä Fjäll Rävenin musta reppu, josta törrötti ilmaan sekä sateenvarjo että juomapullo. Mutta älkää pelästykö; jos joku olisi erehtynyt kysymään multa, että mistä olen kotoisin, olisin sujuvasti vastannut tulevani Ruotsista.

2 kommenttia:

  1. Heli muuten meni nyt putkeen mutta kyllä se asukuvakin olis pitäny olla! Veikkaan että edustit jotain tosi chiciä fresh grunge -tyyliä siellä ainakin tuosta kuvauksesta (kiitos siitä) päätellen. Eihän sitä tiiä jos törmätään jossain katumuotisivustossa vielä susta otettuun salakuvaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, toivottavasti en löydä itteeni mistään katumuoti -internetsivuilta :D Mutta oot oikeessa, musta ois pitäny olla kyllä tässä yhteydessä kuva. Ei voi mittään, ku kaverit ei pidä mua niin kuvauksellisena että ottaisivat kuvia :P Tästä lähtien mun uusi tyylisuuntaus on muuten fresh grunge, how cool is that?!

      Poista