keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Dobby -biitsiBiitsipäivämme huipentui vierailuun Freshwater West -rannalla, jossa kuvattiin pieni osa Harry Potter and the Deathly Hallows -leffoista. Kuvausten aikana rannalla sijaitsi Billin ja Fleurin simpukkamökki sekä kotitonttu Dobbyn hauta.

Tästäkään rannasta meillä ei ollut tietoa ennen kuin menimme Walesiin. Biitsipäivän aluksi hurautimme autolla pienen kylän turisti-infoon kysymään tietä Barafundle Baylle ja utelemaan lisätietoa muista lähialueen kauniista rannoista. Turisti-infon erittäin avulias ja mukava rouva kyseli onko Harry Potterin nimi tuttu meille ja tunnemmeko hänen tarinansa (ai että tunnemmeko?). Vastattuamme myöntävästi rouva suositteli Freshwater West -biitsiä, jossa pieni ja rohkea Dobby kuoli pelastettuaan ensin Harryn ja kumppanit.


Paikka oli tosi kaunis ja muutamaa ihmistä lukuun ottamatta ihan tyhjä, joten meillä oli lähes koko ranta käytettävissämme. Simpukkamökki purettiin heti kuvausten jälkeen, eikä hautaakaan löytynyt, mutta biitsi näytti ihan samalta kuin elokuvissa.

Reissun yksi haasteista oli R:n ranteessa joka päivä lymynnyt aktiivisuusmittari, joka laski milloin päivän aikana vaadittava aktiivisuustaso tuli täyteen. Aktiivisuustasoa mitattiin otetuilla askelilla. 10 000 - 12 000 askeleen jälkeen rasittava mittari tuli kauhean tyytyväiseksi, ja se onnitteli kantajaansa päivän hyvästä suorituksesta. Minä jäin tietenkin aivan koukkuun koko mittariin ja kysyin ziljoona kertaa päivän aikana R:ltä, että montako askelta ollaan otettu tähän mennessä. Entä nyt? Entä nyt? Walesin reissun loputtua olin jo niin koukussa oman suorituksen parantamiseen sekä nopeuttamiseen, että oli helpotus hyvästellä mittari ja jatkaa normaalia laiskottelua Lontoossa.


2 kommenttia:

 1. Sainpas haluamani! Kuvan sinusta <3
  Kylläpä Englannissa on kaunista, ihmettelen taas. - Elina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tietty aina täyttää lukijoiden toiveet ;). Jos on jotain muuta postaustoivetta, niin laitetaan toteutuslistalle. Ihana oot, ystäväni!

   Poista