perjantai 6. kesäkuuta 2014

Natural History Museum
Lontoo on siitäkin aivan mahtava kaupunki, että se pystyy tyydyttämään kummallisimmatkin mielihalut.  Heräsin yksi aamu tunteeseen, että tänään haluan nähdä dinosauruksia. Tämä mielihalu ei vaatinut onneksi kummallisempia toimenpiteitä. Ainoastaan täytyi pakata kamera reppuun ja suunnata kohti Kensingtonissa sijaitsevaa Natural History Museumia, jonne kaiken lisäksi on ilmainen sisäänpääsy.
Niin kuin kaikki muutkin Lontoon museot, myös Natural History Museum sijaitsee törkeän hienossa ja vanhassa rakennuksessa, joka itsessään voisi olla jo nähtävyys. Museo on kauhean iso, joten kannattaa etukäteen päättää, mistä asioista on eniten kiinnostunut. Minä olin tietenkin kiinnostunut dinosauruksista, joten suuntasin heti kulkuni dinosaurus-osastolle. Ja se oli niin siistiä! Korvissani soi lähes koko ajan Frendien Rossin sanat: "I can't get enough of dinosaurs!".

Museossa oli paljon lapsia, jotka olivat tosi vaikuttuneita dinosauruksista. Eniten minua huvittivat lasten ilmeet huoneessa, johon oli rakennettu liikkuva Tyrannosaurus rex. Lapset olivat  osittain kauhuissaan ja osittain todella lumoutuneita. Heitä  ei olisi millään saanut raahattua pois katselemasta T-rexiä. 


Koko museo oli tosi sympaattinen ja kiva. Kävin kiertelemässä myös Creepy Crawlies galleryssa, joka oli vähän puistattava. Nyt museossa olisi meneillään maksullinen mammutti-näyttely, joka voisi olla ihan kiinnostava.

4 kommenttia:

 1. Niin siistiä! Vähänkö tässä itekin viisastuu. Ja Lontoo-fanius meinaa iskeä. :)

  VastaaPoista
 2. Haha, aika hyvä herätä aamulla ekana ajatuksena dinot! Määki näin Helsingissä tällä viikolla dinoja, tai ainakin luurangon, kun kävin luonnontieteellisessä museossa. Ja sinnekin oli ilmainen sisäänpääsy, kun oli erikoispäivä.

  Mutta ymmärrän, on Lontoo aika paljon parempi. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Susta on tullu ihan Helsinki-turisti, vähän kivaa! Ja dinot on cooleja missä vaan!

   Poista