sunnuntai 24. elokuuta 2014

Cardiff Bay I
Me täällä Lontoossa seurataan aina suurella mielenkiinnolla Suomen tapahtumia. Tänään tultiin työkavereiden kanssa siihen tulokseen, että kyllä siellä Suomessa sitten sattuu ja tapahtuu kaikenlaista! Niin Hesari, Iltasanomat kuin Iltalehtikin ovat lähipäivien aikana keskittyneet kahteen elämää suurempaan pääuutiseen: Cheekin stadionkeikkoihin ("Cheekin kasvot kostuivat sateesta ja kyynelistä") ja Armi Kuuselan vierailuun ("Näin säilytin suomenkielen taitoni"). Kohtuuden nimissä R. halusi lisätä, että puhutaan siellä myös Putin-juustoista. Huolissani täältä Lontoosta kyselenkin, että pärjäättehän te rakkaat nyt varmasti siellä Suomessa tämän kuohuvan ajan keskellä?

Ilahtuneena Suomen journalismin laadukkaasta tasosta päätin myös minä ilahduttaa teitä tänä iltana laadukkaalla blogitekstillä suoraan Walesin Cardiff Baysta.Cardiff Bay sijaitsee muutaman kilometrin päässä Cardiffin keskustasta eteläänpäin. Paikka on ehdottomasti käymisen arvoinen, varsinkin jos Cardiffin vierailu kuuluu muutenkin reissuohjelmaan. 

Keskusta on tosi moderni, ja alueen rakennuksiin on tehty paljon erikoisia ja kiinnostavia ratkaisuja. Cardiff Baysta tuli kotoisa olo, sillä se toi mieleen hienon pohjoismaalaisen arkkitehtuurin ja muotoilun. Mieleenpainuvin rakennus oli ehdottomasti Millenium Centre, walesilainen taidekeskus, jossa pääsee näkemään niin balettia, oopperaa, musikaaleja kuin konsertteja. Rakennus oli kyllä hienompi ulkoa kuin sisältäpäin.

Pläräsin muuten yksi päivä kaikki blogissani esiintyvät kuvat läpi ja huomasin, että noin 90 prosenttia kuvistani käsittelee erilaisia rakennuksia (o-ou). Opin samalla uuden asian itsestäni eli ilmeisesti pidän rakennuksista, koska ne kiinnittävät huomioni. Jatkossa saatatte saada vähän hengähdystaukoa taloista, sillä kohta blogin täyttävät kuvat biitseistä ja vuoristosta. Vaihtelu virkistää voisi olla päivän sana.

6 kommenttia:

 1. Kaikkein eniten ihmettelen missä niitä kuuluisia putin juustoja on, en oo nähnyt yhtäkään! En kyllä etsinytkään. Kiitos rakennuksista. Niitä on mukava katsella. Välillä kaipaan kyllä kuvia ihan sinusta. Etten unohda miltä näytät. Onneks oli se poka-huijaus niin vähän näin. - E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, oot niin ihana! <3 Mä laittaisin kyllä kuvia itsestäni, jos a) niitä ois ja b) malli osaisi olla fiksumman näköinen kuvissa :D Nyt on menossa ilmeisesti suolattomat Putin-voit. Käy ihmeessä hamstraamassa!

   Poista
 2. Ohhoh! Mennään huomenna Ouluun, pakko varmaan sieltä tsekata tuo voiasia! Hamstrataan häävoit vaikka :D kyllä susta joku turistikuva pitäis sillon tällön nappasta meille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Putin-voita häissä! Niin siistiä! :) Säilyvät kuulemma kauhean pitkään, joten saatat vielä joulunakin pystyä leipasemaan niistä jotain.

   Poista
 3. ei näkynyt putin voita Oulussakaa!Täällä kärsämäellä kauppias oli laittanut juustohyllylle tiedotteen, jossa kerrottiin ettei putin juustoja ole eikä niitä saada. Rivien välistä kuulsi että kyselty on ja hermot on menny. Että semmosia hamstereita täällä olisi. Huijausta koko juustot sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpas kummallista, ettei niitä ole! Mutta pakko oli naurahtaa ääneen Kärsämäen kauppiasparalle, joka joutui menettämään hermonsa juustojen takia :)

   Poista