sunnuntai 31. elokuuta 2014

Pembrokeshire Coast Path
Ollaan viime päivät R:n kanssa yritetty miettiä, mikä oli sen biitsin nimi, jonne käveltiin Barafundle Baylta. Jopa Google Maps kieltäytyy yhteistyöstä tämän rannan kohdalla. Kuitenkin tarkan salapoliisityön jälkeen olen aika varma siitä, että käveltiin Pembrokeshire Coast Pathia pitkin Broadhaven beachille tai Broad Haven South beachille, riippuen siitä, kumpaa nimeä paikalliset ikinä haluavatkaan paikasta käyttää.Tämäkin ranta oli tosi kaunis, mutta nälkäisinä ja janoisina emme ehtineet viipyä biitsillä kovin pitkään.

Kävelyreitti takaisin autolle oli sekin aikamoinen elämys, sillä törmäsimme reitin varrella satoihin lehmiin, joita tietenkin ihailimme suurkaupunkilaisille ominaisesti eli syvän kunnioituksen vallassa.


Ymmärtääkseni Walesin upeimmat biitsit löytyvät juuri Pembrokeshiren alueelta, joka sijaitsee Lounais-Walesissa. Toinen kaunis ranta-alue löytyy Luoteis-Walesista, mutta siihen meillä ei ollut enää aikaa. Seuraavalla kerralla kun lähden Walesiin, ajattelin varata vähintään viikon pelkkään biitsihyppelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti