perjantai 6. maaliskuuta 2015

London Designer Outlet in Wembley


Wembleyssä sijaitsevan London Designer Outletin mainostetaan olevan ainoa outlet-kylä Lontoossa. Se on ainakin ainoa, minkä minä tiedän ja missä olen käynyt.

Outlet-kylästä löytyy paljon laadukkaita urheilukauppoja, mutta myös hyviä kenkä- ja vaatekauppoja. Kauppakeskuksesta löytyy muun muassa Niken, Adidaksen, Gapin, M&S:n, Hennesin, Helly Hansenin, Nextin, Replayn, The North Facen ja Superdryn outletit.

Itse lähdin London Designer Outlettiin etsimään tasokkaita ja edullisia lenkkareita, mutta niiden sijasta tulinkin kotiin parin suloisen Gapin kesämekon kanssa. Yleensä en edes juuri perusta Gapista, sillä kaupan vaatteet ovat tavallistakin tavallisempia. Mutta kymmenen punnan kesämekot olivat ennakkoluuloistani huolimatta tosi kivoja ja värikkäitä. 

Tuotteiden luvataan olevan 40-70 prosentin alennuksessa, mikä tekee outlet-kylästä erittäin houkuttelevan vaihtoehdon perinteisten Westfieldin kauppakeskusten tai Ofxord Streetin rinnalle. London Designer Outlet lienee oikea paikka ainakin niille tyypeille, jotka haluaisivat ostaa merkkivaatteita Primarkin tai Forever21:n halpistuotannon sijaan, mutta eivät raaski maksaa täyttä hintaa merkkituotteista.


Outlet -reissulla pääsee tsekkaamaan samalla Wembley Arenan, jossa muuten joulukuussa tehdään suomalaista musiikkihistoriaa. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen yhtye on kuulun brittiareenan pääesiintyjänä. Kiitos upeasta teosta, Nightwish!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti