tiistai 25. maaliskuuta 2014

Kohti Skotlannin ylämaitaVireän Edinburgh -päivän jälkeen oli aika jättää hyvästit kauniille kaupungille ja jatkaa matkaa kohti Isle of Skyeta.

Matkan varrelle sattuivat Edinburghista ulos johtavat kaksi upeaa siltaa: autolla ajettava Forth Road Bridge ja sen vierelle rakennettu rautatiesilta Forth Bridge


Molemmat sillat ovat upeita, mutta erityisesti rautatiesilta on tosi vaikuttuva rakennelma. Pysähdyimme hetkeksi sillan kupeessa sijainneeseen pikkukylään kuvaamaan molempia siltoja. 

Oikeassa tosielämässä rautatiesilta Forth Bridge on tulipunainen ja hehkuu värikkäänä joka suuntaan. Valokuvaajan tosielämässä kirkkaana linssiin paistava aurinko latistaa maiseman saman väriseksi varjoisaksi massaksi. Tästä johtuen tarjolla on tällä kertaa mustavalkoisia kuvia.   


2 kommenttia:

  1. Erityisen kaunis tuo kuva, jossa silta näyttäytyy talojen takaa! Tämähän päätyi juuri Unescon maailmanperintölistalle, joten linkkasin tähän kirjoitukseesi esitellessäni uusia kohteita blogissani.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella hupaisaa, että oon nähnyt sillan ennen kuin siitä tuli maailmanperintökohde!!! Wau! Enpä tuostakaan tiennyt, joten kiitos huipusta kommentistasi! Sulla on ihan huikea määrä käytyjä maailmanperintökohteita. Mahtavia seuraavia bongauksia toivottelen! :)

      Poista