tiistai 2. syyskuuta 2014

Carew Castle


Matkalla Fishguardista Barafundle Baylle vastaan tuli taas yksi Walesin lukuisista vanhoista linnoista. Tällä kertaa kyseessä oli Carew Castle, jonka Lonely Planet oli maininnut yhtenä hienoimmista Walesin linnoista. 

Linnalla on (jälleen kerran) pitkä historia. Sen mailla ovat hengailleet niin keltit, normannit kuin brittiläinen herrasväkikin. Linna sijaitsee upealla tasangolla Carew-joen rannalla niin lähellä merta, että vuoroveden vaihtelu näkyy joessa erittäin hyvin. Linnan vierestä löytyy Carewn vuorovesimylly, joka alkujaan rakennettiin paikan päälle 1500-luvulla. 

Koska meillä oli linnapäivän sijasta biitsipäivä meneillään, käytiin vain vähän pyörähtämässä linnan pihalla ja mailla. Linnassa on kuulemma asunut niin mielenkiintoisia ja värikkäitä persoonia vuosisatojen varrella, että heistä olisi ollut hauska ottaa tarkemmin selvää.

Koko Walesin reissun ajan meillä kulki mukana iso paperilehtiö ja paksu tussi, jolla kirjoittelimme jos jonkinlaisia terveisiä työkavereillemme. Syvempi tarkoituskin tällaiselle toiminnalle oli. Meillä on nimittäin töissä aina joka perjantai työntekijäkokous, jonka joku työntekijöistä avaa valitsemallaan tavalla. Minulle tietenkin osui seuraavan työntekijäkokouksen avaus, ja hetken tuskiteltuani omaa osaani, keksin, että teen meidän reissusta diashown työkavereille. Seuraavissa postauksissa näette varmasti enemmän tämän diashown laadukasta materiaalia.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti