torstai 12. helmikuuta 2015

Covent Gardenin crêpesit


Covent Gardenilta löytyy pieni ja sympaattinen krepsikahvila, jonne on talvikuukausina ihana paeta Lontoon hyistä ja viimaista säätä hetkeksi. Herkullisen värinen pinkki sisustus, suussa sulavat makeat ja suolaiset krepsit yhdistettyinä edulliseen tee- tai kahvikupposeen tekevät paikasta superihanan!

Marras-joulukuussa ramppasin siellä lämmittelemässä kohmeessa olleita varpaitani ja sormiani sekä täyttämässä vatsaani Lady Loves -lempparicrepesilläni, joka sisältää tietenkin mansikkaa, tummaasuklaata ja kermaa.Creme de la Crepe sijaitsee Covent Gardenin katetun hallin alakerrassa, ja sen tuntee pinkistä sisustuksesta sekä puisista pöydistä ja tuoleista. 

Minusta krepsikahvila on Covent Gardenin yleiseen hintatasoon nähden edullinen. Halvimmat krepsit saa neljällä punnalla ja teekupinkin kahdella. Creme de la Crepe on myös niitä harvoja paikkoja, minne pääsee sisälle istumaan ja lämmittelemään. Tietenkin ongelmana on se, että kiireisinä viikonloppuiltoina kahvilasta on ihan mahdotonta pyydystää pöytää itselleen. Arkipäivinä tilanne on onneksi toinen, ja tilaa riittää suuremmallekin kaveriporukalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti