sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Särmikäs Camden Town

Edellisestä vierailustani Camden Towniin taitaa olla jo lähes nelisen vuotta aikaa. Tykkäsin silloin alueesta superpaljon, ja niinpä lähdettiin ystävien kanssa sinne suurin odotuksin. Eikä Camden pettänyt vieläkään. Ajoitimme reissumme sunnuntaipäivään, koska silloin katumarkkinat ovat aina täydessä kukoistuksessaan.


Katumarkkinat olivat massiiviset ja levittäytyivät joka ilmansuuntaan. Kiitos sunnuntain ja järeän markkinakoneiston, paikka oli tupaten täynnä ihmisiä. En ollut aikaisemmin nähnyt Lontoossa niin paljon väkeä pakkaantuneena samaan paikkaan. Hetken jouduin taistelemaan ahdistumista vastaan, kun myyntikojujen välisillä ahtailla ja kapeilla käytävillä joutui odottamaan omaa kulkuvuoroaan liimautuneena ja likistyneenä toisia ihmisiä vasten.

En ollut yhtään tinkaustuulella, joten siksi keskityin suureksi osaksi vain tunnelman aistimiseen ja paikkojen katsomiseen. Seuraavalla kerralla lupaan lähteä Camdenin markkinoille suuremmalla taistelufiiliksellä, shoppailun ja tinkaamisen jalona soturina, joka tuo upeita löytöjä kasseittain mukanaan.Camden Townin reissumme huipentui tietenkin katukeittiössä syömiseen. Katukeittiöiden ruoka tuoksui aivan törkeän hyvältä ja vesi herahti kielelle heti, kun astui markkina-alueelle. Pitkän ja tärkeän harkinnan jälkeen tytöt valikoivat syömäpaikaksi meksikolaisen katukeittiön.
2 kommenttia:

 1. Ihana Camden ja ihana päivä! Hienoja kuvia olet ottanu.

  Sandy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kiva, että pystyt nyt kommentoimaan! Pitää muuten toimittaa sulle kaikki ne Lontoo-kuvat.

   Poista