lauantai 21. kesäkuuta 2014

JuhannuskuulumisiaSuomessa vietetään tällä hetkellä juhannusta. Lontoossa juhannusfiilis antaa odottaa itseään vielä huomiseen, sillä silloin merimieskirkon viralliset juhannusjuhlat pääsevät vauhtiin. Perinteisen mökkijuhannuksen sijaan huomenna lontoolaisille on tarjolla lavatanssit, kirkon oma tanssiorkesteri, grilliruokaa ja -juomaa sekä juhannussauna.

Kaiken kinuamisen jälkeen pääsen vihdoin huomenna työskentelemään grillille, mitä odotan innolla. Kaikissa aiemmissa juhlissa  miestyöntekijät ovat ahnehtineet grillivastuun itselleen, mutta huomenna kaikki heistä soittavat bändissä, joten käytin tilaisuutta hyväkseni (njähnjäh). Epätoivoa sen sijaan aiheuttaa se, että kirkon naispuolisten työntekijöiden pukukoodi on juhannusjuhlissa joko kukkamekko tai kansallispuku. Sanoin taipuvani joten kuten kukkamekkoon, mutta sen lisäksi pomo vaatii vielä hiusten laittamista saparoille (siis ihan oikeasti, saparoille!).

Juhannusjuhlia on valmisteltu jo varmaan tammikuusta lähtien, kun bändi aloitti ensimmäiset harjoituksensa. Luulenpa, että useat kirkon työntekijät ovat erittäin kiitollisia siitä, että saamme huomenna kuulla viimeistä kertaa muun muassa kappaleet Levoton Tuhkimo, Siks oon mä suruinen (oma henkilökohtainen inhokkibiisini tulevasta setistä) ja Katson autiota hiekkarantaa.


Huikeaa juhannusta kaikille!

6 kommenttia:

 1. Jestas, tämä hullu keittiötyöläinen taitaa olla ainoa ihminen koko kirkolla, joka oli/on ihan fiilareissa sekä bändiharkoista (ehkä sillä on jotain tekemistä mun superkuuloni kanssa...) että kansallispuvuista :) Mutta mahtavaa lomaa teikäläisille joka tapauksessa, unohtui toivotella lähtiessä! -Eltsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Wales kutsuu huomenna! Iltavuoroa viimeiset viisi päivää tehneenä sain kuunnella noin neljät kenraaliharjoitukset. Mutta edelleen Levoton Tuhkimo on törkeän hyvä veto, sitä voisin kuunnella loppuvuoden :)

   Poista
 2. Ei aikuista ihmistä VOI vaatia pukeutumaan kukkamekkoon ja SAPAROIHIN!:DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Saparoiden laittaminen jäi välistä, mutta kukkasen laitoin hiuksiini ja vähän lettiä sinne sun tänne. Ja kukkamekkokin oli päällä. Pitäis varmaan joskus testata noita kirkon kansallispukuja...

   Poista
 3. Kuva kukkamekkoisesta saparopäästä, kiitos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei oo, sori :) lontoon merimieskirkon facebook-sivuilta löytyy yks tosi kaukainen kuva musta, mut siinäki mulla on essu kukkamekon päällä.grilliä pidän kuitenkin kuvassa innokkaasti pystyssä.

   Poista