maanantai 30. kesäkuuta 2014

Canary Wharf


Epäonnistuneen Mudchuten farmivierailun jälkeen kävelin ihmettelemään Canary Wharfin aluetta, joka on toinen Lontoon suurista liike- ja talouselämän keskuksista Cityn rinnalla.

Canary Wharf oli jopa viihdyttävämpi ja kauniimpi pilvenpiirtäjäalue kuin City, koska satama-altaat saivat modernit ja lasiset rakennukset heijastumaan kauniisti vettä vasten. Canary Wharfin alueella satama-altaita on vaikka kuinka, sillä ennen alue toimi vilkkaana satamana.

Yhdessä pilvenpiirtäjässä on myös iso kauppakeskus, joka oli juuri sulkemassa oviaan, kun sinne asti pääsin. Pitäisi varmaan sielläkin käydä ajan kanssa pyörimässä.Huomenna on muuten päivä, jota on odotettu jo pitkään! Lento Suomeen ja kuukausi lomaa rakkaiden läheisten seurassa! Tarkoitukseni oli pistää blogi kuukaudeksi kesälomalle huomisesta alkaen, mutta niin on vielä viime viikkoinen Walesin reissukin postaamatta. Oli muuten huikea paikka ja ilmat suosi kerrankin meitä.

Kellon ollessa täällä tällä hetkellä tasan 22.13 ja lennon lähtiessä huomenna iltapäivästä, alan vihdoin harkita, josko sitä  aloittaisi pakkaamisen ja siivoamisen (en taida pystyä). Molempien asioiden tekemiselle varasin koko tämän päivän aikaa, mutta sen sijaan lähdin Sratfordin Westfieldiin ostelemaan tuliaisia ja nuden värisiä korkkareita, joista olen haaveillut jo vaikka miten monta kuukautta. Huoneessa vallitseva sekasorto ja edessä oleva pakkaaminen saa oloni tuntumaan nyt niin lamaantuneelta, että taidan vielä vähän aikaa lepäillä - -

Suomi, huomenna nähdään! Matkalaukun kanssa tai ilman!4 kommenttia:

 1. Siellä on ollut ihan samanlainen pilvinen kesäsää kuin Suomessakin oli. Onneksi nyt paistaa! Päätit tulla hyvään aikaan Suomilomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kun kommentoit, koska samalla löysin sun kauniin blogin! Kiitos! Ja Suomessa on kyllä ollu ihan mahtavat ilmat :)

   Poista
 2. Hei, olipas kiva löytää sun blogi ja lukea elämästä Lontoosta! Saako udella, kuinka pitkä pesti sulla on siellä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, Säppä! Kiva, että eksyit lukemaan blogiani! Nykyisessä työpaikassa mulla on vuoden pesti, eli joulukuun lopussa loppuu työt. Saa nähdä, mitä sen jälkeen, jännittää itteäki :)

   Poista